New year, new NCN

Home / Geen categorie / New year, new NCN

Op 6 april 2019 vindt de 23e editie van de Nereus Carpit Noctem plaats! Dit jaar is de wedstrijd in een nieuw jasje gestoken, de 2500m race heeft plaatsgemaakt voor een 500m sprint. Dat betekent dat jij en je ploeg je ultiem kunnen bewijzen in een 500m en 250m sprint met de finish voor Nereus, waar heel roeiend Nederland voor je zal staan te juichen. Dit jaar is de wedstrijd in een geheel nieuw jasje gestoken en zullen er 500 m en 250 m sprints plaatsvinden. Het unieke karakter van de NCN is uiteraard niet verloren gegaan: De spectaculaire finales zijn wederom in het donker!

Niet geheel onbelangrijk: na maximaal op je benen te hebben gestaan is het natuurlijk tijd om maximaal te pilsen en het feest door te zetten op ASR Nereus! Het belooft een geweldige dag te worden dus ben jij klaar om te shinen in de spotlight op het mooiste water van Nederland? Schrijf je dan snel in, want bijzijn is meemaken!

Kijk op onze Facebook  en insta voor meer updates en om op de hoogte te blijven van de vorderingen!