COVID-19

Home / COVID-19

04-3-2021

NCN afgelast
Tot onze grote spijt hebben wij voor het tweede jaar op rij moeten besluiten om de Nereus Carpit Noctem af te gelasten. De voornaamste reden is dat er geen evenementenvergunning aangevraagd kan worden om een wedstrijd te organiseren, mochten de omstandigheden dat wel toestaan in april. Wij zijn vastberaden om volgend jaar een hele mooie 26e editie neer te zetten en hopen jullie daar allen te mogen ontvangen!

14-01-2021

Half februari vindt een overlegmoment plaats met de KNRB en kunnen wij jullie meer informatie over de doorgang van de 25e Nereus Carpit Noctem verschaffen, eventueel in gereduceerde vorm.

7-12-2020

Op deze pagina plaatsen wij de komende tijd updates over de doorgang van de wedstrijd, gebaseerd op de stand van zaken rondom het coronavirus.
De vorige editie kon helaas geen doorgang vinden i.v.m. COVID-19. Of, en in welke vorm, de 25e editie verroeid kan worden zal afhangen van de ontwikkelingen omtrent het coronavirus in de komende maanden. Op dit moment werken wij meerdere scenario’s uit voor de doorgang van de wedstrijd.
Wij zullen regelmatig een update op onze website en instagram plaatsen waarin wij meer duidelijkheid verschaffen over de huidige stand van zaken.