Reglement

Home / Reglement

Het wedstrijdreglement 2022 vindt u hier: Wedstrijdreglement 2022. Verder zal het wedstrijdreglement van 2023 z.s.m. bekend gemaakt worden.

Mocht u tot de gelukkigen behoren en de finales halen, let u dan aub op de situatie tijdens de finales. Coaches, maar ook roeiers, dienen voor aanvang van de wedstrijd op de hoogte te zijn van het wedstrijdreglement. Mocht u nog vragen hebben, kunt u zich te allen tijde richten tot de Nereus Carpit Noctem commissie.

De hierboven genoemde situatie heeft met name betrekking tot ‘Avondprogramma punt M’ uit het wedstrijdreglement:

M. De deelnemers aan de finale in de dames categorie├źn melden zich aan het vlot van Roeicentrum Berlage, alwaar zij hun verlichting aangebracht krijgen. Bij Roeicentrum Berlage (recht tegenover de A.S.R. Nereus) is er de mogelijkheid de boot uit het water te halen en op schagen te plaatsen. De Dames finalisten wordt aangeraden de tijd tussen de halve finale en finale door te brengen op Nereus. Op het materiaal wordt gelet.

Deelnemers aan de finale in de mannen categorie├źn melden zich bij De Hoop alwaar zij hun verlichting aangebracht krijgen. Alle Nereus-ploegen leggen aan op Nereus waar zij hun verlichting aangebracht krijgen. Ploegen die de finale starten wordt aangeraden om warme kleding mee te nemen, aangezien zij geen tijd hebben tussen de halve finale en de finale deze bij hun ligplaats op te halen.